Falkeid

Bruk av KX-web

Bruk av KX-web

Kva er KX-web?

KX-web er nettsida vår. I 2017 kom dei ut i nytt format, så eg oppmodar alle om å logge seg inn der det står Logg inn ny versjon her - beta


Kva brukar Falkeid IL KX-web til?

KX-web brukar vi til mykje: medlemsregistrering, faktturering, annonsere nyheiter, kommunukasjon, som informasjonsbase og mykje meir.


Kva skal trenarar og lagleiarar i Falkeid IL med KX-web?

Kvart lag står registrert med trenarar og lagleiarar i KX-web, desse personane skal hente inn spelarane på laget sitt i den digitale spelarstallen, og halde spelarstallen oppdatert gjennom sesongen med nye som kjem til og dersom nokon sluttar. Dette er viktig, for at vi skal kunne nå ut til alle med medlemsfaktura (treningsavgift for dei fom 13år) og for at trenarar/lagleiarar skal kunne kommunisere med spelarane sine på ein effektiv måte. Til vanleg, oppmodar vi om å nytte mail, men om noko hastar, kan det nyttast SMS. Sistnemnde funksjon betalar vi ekstra for, så derfor er det ønskelig at denne nyttast minst mogelig. Når det er tomt på lagkontoen til sms, send mail til post@falkeid-idrettslag.no, så vert det fylt på pengar på lagkontoen neste gang DL er på jobb.

Nye medlemmar, skal legge seg inn i systemet sjølve, dette er IKKJE trenar/lagleiar sin jobb. Dei finn enkelt Bli Medlem - knappen på framsida vår.

 

Fleire spørsmål om KX-web?

Send mail til post@falkeid-idrettslag.no

eller direkte til leverandør KX Products - 123klubb support@kxp.no

Kontonr. Falkeid IL:3240.09.60495 (Haugesund Sparebank)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift