Takk for god jobb, Øyvind!

Øyvind Hølland kom til Falkeid IL for rett over eit år sidan, sidan den gang, har han jobba og stått på kvar dag! Vi er svært takksame for all hjelp vi har fått og alt det han i denne perioda har fått gjort. Han har malt, musesikra huset, skifta takstein, skrudd, ordna, rydda, bidratt på alle arrangementa våre i 2017 og mykje meir! Heile vegen, har målet vert at Falkeid IL gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnerar, skulle kunne hjelpe denne dyktige mannen attende i arbeidslivet. No, er ringen er slutta og alle partar er strålande nøgd med dette. For 2 januar, byrjar Øyving i jobb for Byggmester Even Heggland. Les intervjuet med Øyvind i Tysvær Bygdablad 21 desember. Og les mitt intervju med Øyvind under.

Korleis har det vert å vere vaktmester i Falkeid IL i år?

Tiden i Falkeid som vaktmester har vært en veldig kjekk tid. Det var kjekt å vere med på Kårstø Cup, Steinsvikrittet og Meny Aksdal løpet. Og så føles det jo veldig godt å pusse opp ett klubbhus som virkelig trengte det, samt alle de positive kommentarene som blir gitt av alle som bruker huset.

Kva har du lært i tida i Falkeid?

Jeg har ikke hatt så mye erfaring med maling innendørs tidligere, så jeg vil vel si jeg har blitt litt bedre på det etter over ett år med kosten i hånden.

Har du noko å sei til dei frivillige i FAlkeid IL?

Til de frivillige i Falkeid il vil jeg bare si at dere gjør en fantastisk jobb! Fkh kampene, Kårstø Cup, Steinsvikrittet, Meny Aksdal løpet, trenere+++++. Imponerende hvor mye de står på.

Kva skal du i jula?

Julen skal feires med familien i Haugesund. Julaften hos mine foreldre på pinnekjøtt, 1 juledag skal jeg til min 90 år gamle mormor på kalkun, så tilbake til mamma og pappa på 2 juledag på ribbe. Gleder meg til det!

Kva gledar du deg til i din nye jobb?

I min nye jobb gleder jeg mest til den varierte arbeidsdagen jeg kommer til og få. Arbeid rundt på gården til Even Heggland, samt jobben som hjelpearbeider snekker.

Fortell litt om din nye arbeidsgjevar?

Min nye arbeidsgiver heter Even Heggland. Han er byggmester og har i tillegg en stor gård med både sauer og storfe. Jeg gleder meg masse til og begynne der over nyåret.

Så vil jeg til slutt takke Mikael Benjamin Myklebust for den fantastiske sjefen han har vært i min tid i Falkeid IL.

Takk i like så, Øyvind, det har vert kjekt å ha ein kollega her på huset, og fantastisk å ha ein praktikar som er løysingsorientert og som står på! Og så er det kjempeflott at du har varsla at du kjem attende for å hjelpe til på Kårstø Cup og Steinsvikrittet også i 2018, dette set vi stor pris på.

På vegne av Falkeid IL, ønskjer eg deg masse lykke til hjå Byggmester Even Heggland!

Generalpartnerane

Gull- og sølvpartnerar

Medlemskontigent 2017

Medlemskontingent 2018
Takk for din støtte!
Ubetalt beløp (ca): 45429
Ubetalt antall: 161
Betalt beløp: 98200
Betalt antall: 330

Øvrige samarbeidspartnerar

Medlemsinformasjon

Kontortid dagleg leiar

Veke 20 (14- 18 mai)

Måndag: 10 - 15

Tysdag: 10 - 15

Onsdag: 10 - 15

Torsdag: Gratulerer med dagen!

Fredag: Fri.

Veke 21 (21 - 25 mai)

Måndag: 2 Pinsedag.

Tysdag: 10- 15