Falkeid IL- på dagtid!

Det er langt frå dødt på klubbhuset ein vanleg tysdag i september! Pensjonistane er som vanleg ute med bocciakulene sine etter å ha diskutert valet kring ei wienerstang og ein kaffikopp. Når det kjem til sjølve aktiviteten, ryktast det at Sigurdson er ein ræser i boccia, men snittet vert betre og betre, samt at latteren sit laust, og det sistnemde kan vel seiast å vere det viktigaste for vår herlige bocciagjeng. Inne, jobbar vår flittige Øyvind med maling av den eine garderoba i kjellaren (bilete er arkivfoto), og på kontoret sit underteikna bak tastaturet og skjermane. Oppe, er helgas leigetakarar TKKK godt i gang med matforberedelsane til helgas NM lagbåt/NC-6. Vi ønskjer vår gode nabo masse lykke til med arrangementet!

Generalpartnerane

Gull- og sølvpartnerar

Medlemskontigent 2017

Medlemskontingent 2018
Takk for din støtte!
Ubetalt beløp (ca): 39850
Ubetalt antall: 141
Betalt beløp: 106800
Betalt antall: 355

Øvrige samarbeidspartnerar

Medlemsinformasjon

Kontortid dagleg leiar

Kontortid:

Sumarferie. Attende på kontoret måndag 6 august.

Spørsmål?Kontakt rett vedkommande her.

Mange spørsmål kan besvarast ved å slå opp i Klubbhandboka

Falkeid IL arrangerer: