Kårstø Cup

KÅRSTØ CUP ARRANGERES FOR 28 GANG I 2018!

SØNDAG 3. JUNI 2018

Her er Kampoppsettet!

Ved annkomst på Tysværvåg Idrettsanlegg på cupdagen:

Ein trenar eller lagleiar "stemple inn" ved å syne seg i Sekreteriatet i første etasje på klubbhuset (på nivå med grasbana), der vil de få utlevert eit Rapportskjema som skal fyllast ut, og returnerast etter siste kampen. Etter at Rapportskjema er levert attende til sekretariatet etter siste kamp, vil laget dykkar få pokal på podiet fortløpande.

Trykk her for å sjå banekartet!

Det vil vere kampar på desse tre banane:

Equinorbinge 50 og 75 er kunstgras, Equinorbinge 100 er gras.

Haugesund Sparebank banene er kunsgras

Saga Bygg banene er gras

Trykk her for Turneringsrelement!

Les om betaling med Vipps her!

Parkering:

Vi skulle meir enn gjerne latt alle parkere rett ved klubbhuset og banane. Men kapasitet til det har vi dessverre ikkje, så for alles beste, oppmodar vi alle å vere ute i god tid og følge henvisinga frå parkeringsvaktene våre. Det kan vere de må gå eit lite stykke, men då kan man nytte høve til å trekkje litt frisk luft og sjå på dei vakre landlege omgivnadane.

Her kan du parkere:

-Langs venstre side av vegen frå Slåttevik til Tysværvåg (same sida som gangfeltet), IKKJE på høgre sida!

-På dei få oppmerka plassane ved klubbhuset vårt

- Ved Tysvær Kano og Kajakklubb

- På venstre side av vegen inn mot Hervik, IKKJE på høgre sida!

- Der parkeringsvaktene peikar deg

Alderstrinn og spelform:

Cupen er for alle fotballag, jenter og gutter, i alderen 6-10 år.

Turneringen er godkjent av NFF Rogaland.

Klassene 6 og 7 år, spiller 3`er fotball, og klassene 8, 9 og 10 år spiller 5'er fotball.

Antal kampar og speletid:

Alle lag får minimum 3 kamper. Spilletid pr. kamp er 2x12 min. Kampane vert blese i gang presis kvar halvtime, heil og halv.

Premiering:

Flott pokal til alle spelarar som deltek.

*I tillegg til dette, vert totalt 4-6 lag, som utmerkar seg med gode haldningar nominert til "Kompislag". Desse laga vil i tillegg til pokal, få kvar si t-skjorte med på påskrifta "Årets Kompis".

Påmeldingsavgift:

Påmeldingsavgiften for 6- og 7årslaga er 600 kroner pr. lag

Påmeldingsavgiften for 8, 9 og 10årslaga er 950 kroner pr. lag

Dette skal betales inn til konto 3240.09.60495, merk med lagnavn.